чотки

В руках не чотки - вагання низки.
Одне за одним, перебирай.
Чи камнем в Стугну - до неба бризки,
чи повернутись дощем Данай.
Доволі грати в любов мімансом,
Коли в партері сидять юси.
Даю цілунок за так, авансом,
Назад сторицею віддаси.
Номада щастя нове нашестя.
Кому "гіп-гіп", а кому "амінь".
Переплетіння, чи перехрестя,
Начал, кінцівок і воскресінь.
Кому кургани, кому музеї.
Одна дорога душі - на Січ.
Міняю захват на пил Помпеї.
Почім, цариця, береш за ніч?

світлина: Зінаїда Серебрякова.
Ballet restroom.1924.


Рецензии