Чим пахне ос1нь
Вранці пахне сріблястими росами.
А в саду пахне яблоком й сливами
і айвою, квітками красивими,
стиглим житом у полі, пшеницею,
трохи дощиком і блискавицею.
А ще пахне полином, осокою
і хмариною в небі високою,
вітерцем прохолодним і грозами,
снігом пахне,а також морозами.
Свидетельство о публикации №124091306974