Не да гасцей. бел
Нячутны птушак галасок,
І жнівеньгаспадар садовы
Апошні танчыць свой вальсок.
Садоўбагацце да патрэбы:
Чарэшань, яблыкаўдысліў
Капусты, морквы, бульбы, рэпы
Тых падарункаў не злічыў.
Камбайнаў гул, гаспадар дбайны
Усё спяшаецца сабраць.
Год гэты вельмі ураджайны,
А там зноў глебу аднаўляць.
Пад пацямнелай сіні небам
Абрысы хмараў ўсё часцей
И хоць вядома будзе з хлебам,
А працы шмат! Не да гасцей!
Свидетельство о публикации №124091301343
На радасць людзям!
Антониа Ирина Голь 13.10.2024 18:56 Заявить о нарушении
Николай Сергеевич 01 14.10.2024 08:04 Заявить о нарушении