Не люблю цього слова, але ти - крихiтка

Не люблю цього слова, але ти – крихітка.
Це – не вигляд, не гра, а внутрішній стан.
Не бувають крихітками насичені пихою,
Коли з першого погляду ясно – не та.

Не люблю слова «крихітка», та використовую.
Не настільки часто, як би хотів.
Крихітні слова можуть бути настільки змістовними,
Що інші – зайві... «Люблю» – поготів...

Як малесенька крихітка дрібнесеньким зернятком
Западає в душу, мов у землю – на хліб,
У твоїх оченятках пломеніє чистота дзеркала,
Найдорожчого і найсвітлішого дзеркала на Землі...


Рецензии