Напиши йому
Хай не спить три наступні ночі,
Хай би всюди ввижались сни,
Тільки ти, тільки він, тільки ви.
Розкажи йому, моя мила,
Як ти вірно за ним летіла,
Як шукала очима лебедів,
Як зірки осипала перлами.
Напиши йому, розкажи йому,
Не тримай в собі!
Розшукай його, запитай його,
І нехай би грім!
Що подумає, що залишиться…
Не важливо так!
Напиши йому, як ти дихала
Очманіло в його піджак.
Розкажи йому, покажи йому,
І залиш фотографію на столі.
Це було, це так, але все тому,
Що в минулому тільки слід.
Там нема, там степ, пустота і дим…
І остиглий слід нездійсненних мрій,
Галюциноген, як танцюєш з ним…
Що подумає… Що залишилось…
І нехай би грім!
11.09.2024
© Inna Омут, 2024
Свидетельство о публикации №124091106821