Щедрий червень
Приніс у кошику надію і добро.
Зустрівся мило з цвітущим літом,
І обігрів усіх своїм теплом.
Земля оділась у промінці веселі,
І косить в лузі трави запашні.
Птахи виводять свої красиві трелі,
І гладить вітер колосся наливні.
І пригощає червень всіх гостинцем,
І кличе всіх нас в літо золоте.
Лоскоче ніжно теплим промінцем,
Який ховається у жито молоде.
Дає напитися нам трохи прохолоди,
Бо скоро липень завітає в гості.
Шовкові трави принесуть нам насолоду,
І щедре літо усміхнеться на помості!!!
Свидетельство о публикации №124091106233