Як тильки важко жити
Коли немає нічого хорошого окрім журби.
Та не потрібно брати на себе вину
Просто впустіть в душу весну.
Адже як все живе , так і наша душа
Радіє приходу весни.
І цьому радіють усі народи,
Адже ми усі діти природи.
І якщо будемо уважними
І поспостерігаємо за природою
То зразу й зрозуміємо,
Що ми вийшли з природи.
10.09.2024
Свидетельство о публикации №124091102989