Ibland

Ibland trokigt,ibland roligt,
ibland vill man dricka ol,
ibland himlen vill blir mulligt,
ibland vill jag mjolka non…

Ibland vill jag acceptera,
svenska lagen, svenska folk,
ibland vill jag ignorera,
allt som ser, och allt som sog.

2024-09-11


Рецензии