Devon Larrat
Не ест мармелад.
Devon Larrat
Спорта фанат.
Жилистый, сильный,
На фото - краса!
Может и стильный,
Но весь волосат!
Гири таскает,
Блины напролёт!
Бицепс играет,
Стремится в полёт!
Devon Larrat
Ест шоколад.
Devon Larrat,
Спортом богат...
Devon Larratt
Devon Larratt
Doesn't eat marmalade.
Devon Larratt
Sports fan.
Wiry, strong,
The photo is beautiful!
Maybe stylish
But all hairy!
Carrying heavy loads
Pancakes on the fly!
Biceps plays
The desire to fly!
Devon Larratt
Eat chocolate.
Devon Larratt,
Rich in sports..
Свидетельство о публикации №124091006456