Бажання небажання

Не мені віддавати ні сяйво, ні морок
за приємнощі усмішки долі. Вона
вже давно пропонує занюханий корок
замість пляшки розлитого смертю вина.

Я ж не хочу коктейлю з чужих ароматів
серед щирого квіту безкрайніх ланів,
де немає ні блогів, ні сторіз, ні чатів,
але є кольори недобачених снів.

А, відтак, і за мною немає провини
у дурні, за якою ховається світ,
що у хаосі часу розгублено плине
до розбитої хвіртки вже щезлих воріт.


Рецензии