Мигътае
Фыр у;ззау;й рахылдысты арв;й.
Урс- урсид ;н;къ;мджын с; хил...
Эхх.чысыл куы ац;рин с; цард;й:
Рог;й арвыл ленчыт; к;нин,
Х;хты с;рты ц;рг;ст;й б;рзодд;р.
З;ххм; ;з з;рд;райг; к;син,
Арв;й з;хх ,б;гуы, зыны х;рзкондд;р.
Дымг;йы бар бак;нин м;хи,
Денджызау й; уыл;нты ;видин.
Х;хты с;р куы сф;лм;цон т;хын,
З;ххы с;рм; у;д м;хи ;руигъин.
Бадардзын;н дидинджыт;н дон,
Б;л;ст;н с; уид;гтыл т;ддзын;н.
Уадз, м; уа р;сугъд Курттаты ком,,
;м; дзы м; с;р б;рзонд х;сдзын;н!
Свидетельство о публикации №124090706008