Медовий серпень

Медовий серпень спливає.
Чекаю осінь руду.
Печаль мене обвиває.
У сплін з літа я йду.

Позаду ніжні обійми.
Та поцілунків нектар.
Відверті мрії вечірні.
І хтивий шепіт гітар.

Теплі дні,гарячі ночі.
Зорепади до рання.
Поглинають твої очі.
Моє серце і життя.

Попереду невідомість.
Туман і срібні дощі.
Але у серці натомість.
Навік твої пестощі.

І ми крізь бурі та зливи.
Повернемось в літо знов.
Назавжди будем щасливі.
Нас повінчала Любов.

Теплі дні,гарячі ночі.
Зорепади до рання.
Поглинають твої очі.
Моє серце і життя.

Котиться сонце, і день знов минає.       Та в кожній хвилині є вічна краса.          Життя лише мить, і воно не згасає.
І ми споглядоємо ці чудеса.

Теплі дні,гарячі ночі.
Зорепади до рання.
Поглинають твої очі.
Моє серце і життя.

https://youtu.be/2mBD6SSUDlU?si=bCXBbST09IE3Sr3U


Рецензии