сопрано
життя до війни і після початку війни:
гарна жінка
із довгим чорним волоссям до п'ят,
права половина її волосся зістрижена,
частина скальпа здерта,
половина черепа випиляна,
і на ніжно-рожевій половинці оголеного мозку
хтось гасить снаряди як недопалки.
а жінка дивовижно
співає сопрано
чудову сумну пісню про волю,
про кохання і силу,i синє небо
та пшеничне поле, всіяне чорними опіками.
Свидетельство о публикации №124090702138