Життя-найб льша наша ц нн сть

Життя відчутна неземна краса
хмариночки такі бездонно-сині,
а зорі,що так сяють в небесах
ключі птахів високі журавлині.

Воно щодня у нашому житті,
таке складне і часом не цікаве,
бо подих у його серцебитті,
життя народить радісно-лукавим.

Мов брила,чи споруди моноліт,
хоч є у ньому і любов і ласка
миттєве,мов до космосу політ,
життя так схоже на зимову казку.

Мов хрестиком по рушнику шиття,
ми розійшлися по його дорогах,
хоч мабуть так влаштоване життя,
де радощі чекають і тривоги.

За найніжніші щирі почуття
насамперед,подякую я Богу,
ще дякую всім мамам за життя,
що нам у світ дали життя дорогу.

Його прожити-це не поле перейти,
бо на віку,як на колгоспній ниві,
життя потрібно завжди берегти,
а вам бажаю,-щоб були щасливі.

4.09.24
О.Чубенко-Карпусь


Рецензии