Зийди, зийди мисяченьку
Освіти долину.
Де колише в білій хаті
Дівчина дитину.
Породила , та не знає
Як же далі бути.
І чи прийде її милий,
Щоб хоч пригорнути.
Пригорнути , та втішити
Дитину , й дівчину.
І признатись , що відповість
За свою провину.
Не журися тільки мила,
Я вас не покину.
Бо обох люблю дуже.
І тебе й дитину.
04.09.2024
Свидетельство о публикации №124090401663