Вересень мисяць, вси дити до школи

Вересень місяць, всі діти до школи.
Тільки покиньте  всі свої  приколи.
Ви прийшли , щоб знань набратись
І щоб більше життя пізнати.

Слухайтесь вчителів і будьте уважні.
Адже знання для вас будуть повчальні.
І якщо ви будете уважні на уроці
Тоді і знання будуть головні на кожнім кроці.

Адже життя багато чому навчить вас,
Тож будьте уважні і слухайте вчителів
Вони ж тільки хороше бажають для вас.
Бо їм навчати вас сам Бог велів.

1.09.2024


Рецензии