АбДКБуданкгМазыр
Любы сэрцу, светлы самы
Наш палац з Мазыршчыны!
Танцы, песнi, словы, гаммы:
"Паляшучкi", " Экшыны",
"Роднікі, " Пегас", "Славяне",
Клубы " Розглас", "Джейли микс",
" Медуница", "Мозырянка",
Нават ёсць у нас "ЭКШН кідс"
Зроблена мазыранамі,
Якасна, добра, на вякі,
Зроблена мазыранамі,
Бо мазыране – мастакі!
Калi танцаваць патрэбна
Мы зау;сёды першыя.
Тут няма зусiм сакрэта,
Бо у нас у;се лепшыя!
Нават за мяжою часта
Кажуць i здзiу;ляюцца:
Што у; Будау;нiку паставяць -
Тым у;се захапляюцца
"Бальза", " Лотос" i "Амира",
" Антиквар" i "Круг наш шире!",
Клуб " Серебряные струны"
I тэатр "Буратино",
Ад " Орфея" да "Пегаса"
Зробім лёгка, зробім разам
Тут жыву і ганаруся!
Зроблена ў беларусі!!!
Зроблена ў беларусi
Свидетельство о публикации №124090306493