Аб Турызме па РБ

Разнастайны адпачынак,
Ды натхненне для душы.
У вандроу;ку лепшым чынам
Беларусы! Бульбашы!

I Мальдывы нашы гарны,
Што турыстам хочацца,
Паляу;нiчым ды аграрным,
У;сё у; Беларусi знойдзецца

Пешшу па Беларусi:
Мапа, ды кава з кедамi -
Ходзяць у; вандроу;ку людзi:
У; кожнай краiне ведаюць!

Чоу;нам па Беларусi:
Добра, iмклiва, радасна...
Крыламi Беларусi
Ззяе "Belavia" якасна!

Калi вандраваць належыць,
Беларусы лепшыя:
Храмы, пушчы, замкi, вежы -
Ад бацькоу; завешаны!

Кажуць за мяжою нават
"Шчыра захапляемся:
У Беларусi у;сё цiкава,
Якасна адпачываецца!

Горы, рэкi, нават мора,
Ды прыгожыя азёры,
Эксклюзiу; вайны Айчыннай,
I спартыу;ны адпачынак.

Ад заводау; да калгасау;
Мы турыстау; прымем разам!
Тут жыву i ганаруся!
Зроблена у Беларусi!


Рецензии