за кермом

    
"Без вітру - не родить жито...
Без вітру - вода не шумить...
Без мрії - не можна жити,
Не можна нікого любить!"
            (з пісні)
Чомусь без мрії - і не любиться?
Чомусь - в пісках надія губиться?
Чомусь в душі - немає миру,
Що знов - виплекує зневіру?
Чому, мій Боженько , чому
Я Віроньки Тобі не йму?
Що тільки Ти - в цім світі Газда
І що попереду - гаразди?
Що знову - нам уродить жито!
Як мрія є - то слід любити -
Пташину й квітку за вікном,
Свою родину за столом,
В червоних кетягах калину
Та рідну неньку - Україну!
Знать: швидко скінчиться вона -
Ненависна усім війна!
Журитись й плакати - дарма -
Бо завжди - Татко у керма!


Рецензии
Войну давно пора прекратить!

Вадим Константинов 2   03.09.2024 08:11     Заявить о нарушении
Згодна - аж на двісті відсотків ( двести процентов!!!) З Любов'ю - Маргарита

Маргарита Метелецкая   03.09.2024 12:09   Заявить о нарушении