Жамил. Сулейманаз
Халкьдин къатара хьанава сейли.
Девлетлу тир ам, ч1аларин турба,
Ван кутунава адан теснифри.
Девирар шумуд, къвез алатзава,
Амма жеда т1вар, даим рик1ера,
Шииррив адан чун агатзава,
Са шумуд улуб ава гъилера..
Свидетельство о публикации №124090201514