Жамил. Сабур

Сабурлу хьухь, эй инсан,
Чир хьухь, сабур дарман я.
Руьгьдин хирер сагъардай
Дава я ам, лукьман я.

Гьар са карда сабур хуьн,
Эмир я ам Аллагьдин.
Амал ая и кардал,
Рехъ гуз тахьуй гунагьдиз.

Сабурлувал дамах я,
Къадир чидай инсандиз.
Ам даях я, пайдах я,
Ери я хас виждандиз.


Рецензии