Созидайте любовь

С первым днём осени дорогие друзья, гости и подписчики, а у меня на душе продолжается любовь и жаркое лето на душе, ведь я люблю самого красивого мужчину во всей Вселенной, Тома Хиддлстона. А что может быть прекрасней любви в жизни? Я считаю любовь это подарок, если ты любишь, то в тебе все расцветает. Не бойтесь любить и открывать свои чувства тем ,кого любит ваше сердце и не бойтесь быть собой. Вы все уникальны и неповторимы. Вы такие ,какими вас создал Бог, и он заложил вас свою частичку и создал Творцами. Так создайте этот мир самым красивым. Любите и пусть любовь растет во всем мире во благо всех живущих на нашей прекрасной планете Земле (Мидгарде). Да когда то Землю так и называли Мидгард. Пришло время вспомнить ради чего мы пришли в этот мир. А мы пришли чтобы познавать любовь в этом мире и заниматься творчеством и реализовывать все таланты. Нет людей у кого нет талантов. Все талантливы по своему и у каждого есть своя личная миссия, но в общем мы пришли созидать любовь в этом мире.
Дора Люкс
01.09.2024

Since the first day of autumn, dear friends, guests and subscribers, love continues in my soul and a hot summer in my soul, because I love the most beautiful man in the entire universe, Tom Hiddleston. And what could be more beautiful than love in life? I think love is a gift, if you love, then everything blossoms in you. Don't be afraid to love and open your feelings to those your heart loves and don't be afraid to be yourself. You are all unique and inimitable. You are the way God created you, and he laid down his piece of you and created you as Creators. So make this world the most beautiful. Love and let love grow all over the world for the benefit of all living on our beautiful planet Earth (Midgard). Yes, once the Earth was called Midgard. It's time to remember what we came into this world for. And we came to know love in this world and to be creative and realize all our talents. There are no people who don't have talents. Everyone is talented in their own way and everyone has their own personal mission, but in general we came to create love in this world.
Dora Lux
01.09.2024


Рецензии