Жамил. Хтулдиз

Рик1из чими аял я,
Вич са гъвеч1и марал я,
Аламатдин хиял я,
Гьакьван к1ани хтул зи!

Ухшар я ам цуькведиз,
Амалрин я къемеди.
Бубадизни дидедиз,
Гьакьван к1ани хтул зи!

Ам шадвилин чешме я,
Берекатдин бине я,
Лезги чилин бике я,
Гьакьван к1ани хтул зи!


Рецензии