Пам ять першого кохання
Тільки снігом білим закружиться зима.
І мороз сніжинками нагадує мені -
Погляд твій я знову побачу у вікні...
Новорічна казка знов до нас прийшла:
Плаття із мереживом для тебе одягла;
На ялиночці в кутку мерехтять вогні -
Певно хоче і вона сподобатись тобі...
Перше то кохання, як знайти мені ?
Погляд твій і досі бачу у вікні...
Стільки пролетіло літ,...
А як прийде зима...-
Першого кохання пам'ять ожива..!
Слова і музика: Лариса Сокольська
2021-2022(11.02)
//Ця пісня - це відгук, від враження,
що залишилося після зустрічі з цією картиною...
Дякую художнику(?)- автору картини!//
Свидетельство о публикации №124083100087