К Первому Сентября 2024
Шкільне подвір'я...Перше Вересня моє!
Яскравий день сповив усю округу,
А зграя горобців, знайшовши щось, клює...
Нас повели широким коридором.
В кінці картина аж на всю стіну!
Ми ще не знали тоді й хором
Відповіли : " Не знаю..." , хто написав війну...
... Як пахли пиріжки з повидлом у їдальні!
В газетному папері я купила два!
Ці не з духовки, що ковтались в спальні,
А смажені в олії - от дива!
... Наступні перші вересні згубились,
Затьмарились у пам'яті моїй...
Роки- роки, кудись вони спішили
Та залишали в серці гомін мрій!
... Останній дзвоник...випускний і в о л я !
Батьки спитали : " Хист до чогось є ? "
Мабуть, мене обрала сама Доля!
" Я буду вчителем, - сказала, - то м о є ..."
... Всі Перші Вересні я чітко пам'ятаю -
Відповідальність за своїх ... с в о ї х д і т е й!
До цього часу щемність не втрачаю,
Коли безцінність лине Ї Х вістей!
... Я хочу побажати усім дітям
Родинного т е п л а, л ю б о в і і д о б р а !
Хай Сонце і Зірки по - тихому їм світять!
Хай не бариться Щ А С Т Я, йому давно пора!
Дорогі мої діти-учні, друзі і знайомі!
Щиро вітаю ВАС з Першим Вересня - Днем Знань!
Свидетельство о публикации №124083107765