Bad life

Life is good?
My isn't!
Who had me shot?
Listener!
Anyone knows,
Other doesn't.
Do you like shows?
Time out!

My bad life will be good.
I smile, smile, smile

Don't speak, please
I say you
I'm really killed
But love you
Go on, when you are sad
I'm not one in this world
Help me, my Bad
In my house very cold


Рецензии