России от Украины

Я тобі рідна дочк'а,
Русь що біля краю ...
Доля сирітська важка,
З кров'ю відірвали

Плоть від плоті... По шматкам
На чины зменяли ...
Росія ріднешенька
Тебе в мене вкрали...

У лісі, в темному ставку...
Без кінця без караю...
Тут, у кожному кутку
Я тебе шукаю...

Від Побужжя до Дніпра
Русь моя, Країна,
Між сьогодні і вчора
Мати... Батьківщина...

Розлучили вороги
А за що не знаю...
Виставили на торги,
А я все чекаю

Відірвавшуюся плоть
Біля краю рідного
Повернися мир! Відходь,
Війна ненаситна...


Рецензии