Confession Of Single

I am happy because I am single,
I can be free in minds.
I look at my free finger
Without ring with golden light.

I think at this time my mind is open
For my wishes, for my flite,
For my dream be freedome, be not broken.
But sometimes I feel bad without wife.

11.02.2023


Рецензии