из за гори високои
Сонце виглядає.
Сидить мати край віконця
Та й дочку питає.
Скажи мені доню
Сьогодні з ким гуляла.
Тільки скажи мені правду,
Щоб мати не страждала.
Та тільки ти моя доню
Себе поважай.
Розпускати руки
Нікому не дозволяй.
Якщо любить він тебе
Образити не зможе.
Люби тоді і ти його
Вам Бог в цьому поможе.
А тебе я хлопче
Буду зятем звати.
Якщо ти мою доньку
Не будеш ображати.
Оттоді тебе я синку,
Теж буду любити.
Щоб у парі ви жили
Любі мої діти.
29.08.2024
Свидетельство о публикации №124082902695