Посияла на лану я жито

Посіяла на лану я жито,
А поряд – пшениця.
Нехай мене усі знають
Працьовиту молодицю.

Як все дозріє в серпні,
Серпом я все вижну.
Обмолочу його ціпом,
Знай мене подвижну.

Сам побачиш що до роботи
Я зовсім не ледача.
Ти кращу жінку не знайдеш,
Ще й добру на удачу.

23.08.2024


Рецензии