Жамил. Вахтар

Акваз-такваз физва вахтар,
Артух жезва ингье яшар,
Къуй виридаз гурай бахтар,
Сагъламвални шадвал хьурай!

Багъриярни азиз дустар,
Гзаф хьурай квехъ шад крар,
Ван жез анжах хъсан хабар,
К1убанвални садвал хьурай!

Вахтар я ман, алатна физ,
Тарихда чи гелер тазвай.
Вахт дарман я канвай рик1из,
Аламатдин къуват авай.

Гьар легьзеди, гьар вахтуни
Чаз шадвални берекат гуй!
Рехъ гегьенш хьуй чи бахтуниз,
Гьар са кардик гьерекат хьуй!


Рецензии