Помстити воргу дуже хотiв
губи шептали бійця молодого.
"Він ворог. Напав на мою Батьківщину,
за це, уб'ю я його".
І повз у високій траві,
Тримаючи госрий ніж у руці,
Щоб вбити того, хто напав на
Вкраїну рідну мою.
Він повз у високій траві.
Він бачив, того, хто
Стріляв із кулимета;
Бійцям не давав піднятись в атаку,
А комусь зовсім встати не дав.
"Убити, убити, убити",
губи шептали його.
"Він ворог. Напав на мою Батьківщину,
За це, уб'ю я його".
І повз у високій траві,
тримаючи госрий ніж у руці.
Щоб убити того, хто напав
На мою Батьківщину,
За це, його я уб'ю.
Строчив кулиметник,
Строчив кулиметник.
І раптом кулимет замовчав -
Кулиметнику - ніж гострий у спину,
А сам, від кулі снайпера,
мертвим упвв....
Перед Батьківшиною обовязок
виконав, посметртно Героем став.
27.08.2024
Свидетельство о публикации №124082705664