Завжди з господом
сльоза з очей-душі моєї плач
тобі,Ісусе,низько поклонюся
за всі гріхи в житті мене пробач.
Себе я в жертву Господу приношу,
незнаю,чи колись потраплю в РАЙ?,
але тебе,ІСУСЕ,слізно прошу,
на цьому світі,ТИ,оберігай.
Якщо мені колись прийдеться вмерти
пробач мене,ТИ ГОСПОДИ,прости
з Тобою не боюся навіть смерті,
щоб тільки вдвох нам бути назавжди.
В своїм вірші я ще поставлю кому ,
Ісусе,вибачаюсь,Ти,прости,
Тебе я БОЖЕ,-не віддам нікому,
з Тобою буду вічно назавжди.
В своїм вірші я ставлю жирну крапку,
душі моєї чути тихий плач,
я зняв перед ТОБОЮ БОЖЕ,шапку
за всі гріхи прости мене,пробач.
19.08.2024
О.Чубенко - Карпусь.
Свидетельство о публикации №124082705183