В рш бувають р зн
дарів багатих,що приносить осінь
в яких є ніжні й щирі почуття
добра,любові і людських відносин.
Мої вірші насичені життям
у кожному рядку і в кожнім слові,
подяки,доброти і відчуття
дітей до материнської любові.
Але нажаль,бувають і сумні,
та вірю - незабаром мир настане,
хоч зараз Україна вся в вогні,
ми дочекаємось- я впевнений "жадане"
Ще про кохання напишу вірші,
і про любисток,що купала мати,
і про людської чистоту душі,
бо вміють в нас по-справжньому кохати.
Коли в село приїду знову я
воно поезію для мене надихає,
наслухаюся співу солов'я
і слів віршів по крихтах назбираю.
Ще напишу вірші про рідний край,
якого не знайти у цілім світі,
нехай летять вони за небокрай,
щоб їх читали і дорослі й діти.
серпень 2024
О.Чубенко-Карпусь.
Свидетельство о публикации №124082704998