ДЕНЬ СЕЛА

Сьогодні день народження села,
яке Черкащина моя вся відзначає,
громада для села вінок сплела
сіл краще,ніж моє ніде немає.

Бо мабуть вдача в мене вже така,
ще й закінчилася неділенька робоча,
від себе,а також від Міцука,
я поздоровити Вас всіх зі святом хочу.

Ще побажати хочу миру і добра,
про день села свого я пам'ятаю,
бо разом з земляками також я,
села щороку свято відзначаю.

Я відсвяткую день свого села,
не з друзями,а у родиннім колі,
бо знов в село доріжка привела
своє село не проміняю я ніколи.

Я написав вірша свого про рідний край,
і про село своє,що Білозір'ям зветься
нехай рядки його летять за небокрай,
щоб відізвалися вони у кожнім серці.

23.08.2024
О.Чубенко -Карпусь.


Рецензии