У храм на маков я

Стою у Храмі-Господу молюся,
бо знов у гості завітав до нас,
губами до ікони доторкнувся,
сьогодні - Маковій,Медовий Спас.

На брехуна повірте я не схожий,
здоров'я подумки у Господа просив,
відчув у Храмі благодать я Божу,
хоч і корогви в цьому році не носив.

Отець Василь відправив літургію,
а потім мед із маком посвятив,
побачив я знайомого Сергія,
а ВАМ цього вірша я присвятив.

Ніколи не закриті Храму дверці
я Господа ніколи не зречусь,
для Вас,мої шановні односельці,
поему написав Сашко Карпусь.

14.08.2024
О.Чубенко-Карпусь


Рецензии