Поез я у серц Карпуся

Поезія-це музика душі,
це-дар,який дарований нам Богом,
хто пише для людей свої вірші,
відкрита для добра душі дорога.

Не допоможе навіть навчання,
вірші приходять до людей з роками,
поезія-життєве надбання,
що ніжно душу обійма руками.

Нові для вас я напишу вірші,
що на папері є- не будуть гірші,
поезія-немов камін душі,
в якому народились нові вірші.

Я не гадав,що так мої вірші,
зуміють ваших душ простих торкнутись,
за це - Вас всіх я хочу обійнять,
і до чола душею пригорнутись.

Ще напишу вірші про почуття,
про центр культури і села дозвілля,
поезія - це музика життя,
що з'єднана навіки з Білозір'ям !

серпень 2024
О.Чубенко-Карпусь.


Рецензии