Жамил. Чаз дяведин ван тахьурай
Зулун багъ хьиз хьуй авадан.
Гьич садахъни тахьуй душман,
Чаз дяведин ван тахьурай!
Мугьманар я дуьньядал чун,
Куьз герек я кук1ун-чухун?
Рик1яй-рик1из за квез лугьун:
Чаз дяведин ван тахьурай!
Ислягьвал хьуй вири чилел,
Ачух цавни - даим кьилел,
Ч1уру ният гъимир рик1ел,
Чаз дяведин ван тахьурай!
Сад Аллагьдиз ая минет,
Такурай чаз дарвал, зиллет,
Машгьур хьурай дуствал, гьуьрмет,
Чаз дяведин ван тахьурай!
Свидетельство о публикации №124082606075