39. гьак1 лугьуз кьий

Къаварилай къаваралди,(баха)
Камар къачур гелериз кьий.
Гьар акур кьван заз хъуьредай,(баха)
Ви гьа ч1улав вилериз кьий.
  Гьак1 лугьуз кьий, гьак1 лугьуз кьий (баха)
  Мехмер авай ви хуруз кьий!
Ччан багъда-вай хаму жейран, (баха)
Юхшар я ваз якъут, мержан.
Вун зи рик1из пара хуш я, (баха)
Кьефесда-вай я таза ччан.
  Гьак1 лугьуз кьий, гьак1 лугьуз кьий (баха)
  Мехмер авай ви хуруз кьий!

*И мани бязи вахтара хордалд лугьуда.


Рецензии