Л РИКА
а на душі тривога,
його не видно щось ніде,
бо дощ-це слози Бога.
Господь все бачить звідтіля
усю несправедливість,
порепалася аж земля,-
та в нього терпеливість.
Сади зелені зацвітуть,
хоч скрізь діла невтішні,
Господні слози упадуть
на землю нашу грішну.
Диявол згине ненависний,
він нуртує світом,
а Бога будуть прославляти
і дорослі й діти.
серпень 2024
О.Чубенко-Карпусь.
Свидетельство о публикации №124082603269