Жамил. Дустариз
Заз пара к1ани!
Къуй экуь къастар
Акъатрай кьилиз!
Дуствални садвал
Чахъ аваз хьурай,
Гьак1ни абадвал
Чахъ галаз хьурай!
Дустар, зи дустар,
Шад хьурай рик1ер!
Гуьгьуьлда - гатфар,
Рик1е хьуй эквер!
Свидетельство о публикации №124082602784