Чому зникають почуття

Чому зникають почуття,
Не має вічного кохання.
Шляхи незвідані..таке життя,
І в кожного своє убрання.

Але ж життя - безцінний дар,
Чому ж так легко можна розлюбити.
І знов розлука і знов удар,
І вже не хочеться летіти.

Але ж в душі стільки надій,
Як квіти без води вона зав'яне.
Привикли вірити у силу слів,
Що щастя знов колись настане.

Душа вона ... немов дитя,
Без ніжних дотиків не може.
Чому ж зникають почуття,
Так легко, гірко і не осторожно.

Роки біжать...лишають спогади,
Промінням лагідним в душі.
В них відображення і дотики,
Тих неймовірних почуттів!!!


Рецензии