Коли мама переста бути мамою
Може коли виростають син чи дочка.
Коли мама перестає бути мамою,
Може коли в неї уже два внучка.
Коли мама перестає бути мамою,
Коли всі щасливі, чи поряд біда.
Коли мама перестає бути мамою,
Коли від образи кровоточить сльоза.
Коли мама перестає бути мамою,
Може в тридцять чи в шістьдесят.
Коли мама перестає бути мамою,
Може коли роки невблаганно летять.
Коли мама перестає бути мамою,
Коли вона злиться, а в душі все віддала б.
Коли мама перестає бути мамою,
Коли нема поруч, лиш пам'ять жива.
Коли мама перестає бути мамою,
Коли душа сумує і серце плаче.
Коли мама перестає бути мамою,
Ніколи, бо вона в житті так багато значить!!!
Свидетельство о публикации №124082504575