Ти запросив мене в сво життя

Ти запросив мене в своє життя,
Тепер мої думки з тобою.
І вже не буде з нього вороття,
Бо зачепив своєю ти любов'ю.

Ти дарував мені своє кохання,
І засвітились наче сонце очі.
Палав вогонь із вечора до рання,
Я зігрівалась тим вогнем щоночі.

Ти був завжди в моїх солодких снах,
Приходив наче Ангел і я літала.
Я возвишала тебе в своїх віршах,
Щоб наша зірка щастя не згасала.

Ти запросив мене в своє життя,
Я ожила...навчилася любити.
І вже не буде з нього вороття,
Бо лиш з тобою можу я творити!!!


Рецензии