Жамил. Алхиш

Са вад йикъан мугьманар я,
Дуьньядилай вуч тухуда?!
Кьиникь галай инсанар я,
Вахт атайла, чан вахчуда.

Сада-садаз ая гьуьрмет,
Кефи хадай кар тахьурай!
Намуслу хьухь, къачу къимет,
Леке алай т1вар тахьурай!

Ислягь хьурай и дуьнья, къуй,
Гьар са касдихъ бахтар хьурай!
Кьилел даим экуь цав хьуй,
Рик1ерани гатфар хьурай!

Абад хьурай хуьрер, к1валер,
Гьар ц1ирини бегьер гъурай!
Шад жедайвал элдин рик1ер,
Берекатдин мелер хьурай!


Рецензии