Втопленики
Постійно напружений
Прив'язаний до подружнього ліжка
Але її ніжка
Лоскоче йому яєчка
За спиною змії шиплять:
Ні сорому, ні провини...
Б*ять...
Суча тєчка...
Але все марно,
Вона вилізла з домовини,
Гола, глуха і
Безкарна,
Її шкіра наповзає йому на очі,
Він її хоче, хоче ...
Хоче втекти,
Натомість,
Втрачає свідомість
Десь серед ночі,
Посеред моря,
Що витекло з її піхви,
"Оооооох",
Така вже доля,
Така вже втіха
Втопитись
Втопитись
Удвох.
Свидетельство о публикации №124082501294