Жамил. Фейзудин Нагъиеваз
Зи рик1 алай я вун шаир.
Заз ви ц1арар хуш я эхир,
Лезгийрин шаир, Фейзудин!
Гьар дердинкай кхьиз жеда,
Веревирдер ийиз жеда,
Рифма кьезил мециз жеда,
Лезгийрин шаир, Фейзудин!
За к1елзава ви шиирар,
Къуй вахъ хьурай еке бахтар!
Сагъ чан хьурай, яшар санбар,
Лезгийрин шаир, Фейзудин!
Свидетельство о публикации №124082406672