31. билдир беневша
Къуру ккалал* явшанар,
Билдир беневша, билдир,
Юлдаш тухур душманар,
Гьарай, ччан юлдаш!
хор
Билдир беневша*, билдир,
Дагълара къушар, билдир,
Гьамамдин рекье, билдир,
Ччан таза рушар!
Кьил кут.
Къавал чими рагъ ала,
Билдир беневша, билдир,
Рушан вилел нагъв ала,
Гьарай, ччан юлдаш!
хор
Билдир беневша, билдир,
Дагълара къушар, билдир,
Гьамамдин рекье, билдир,
Ччан таза рушар!
Кьил кут.
Билдир беневша, билдир,
Гьамни гада я, билдир,
Гьар гьам акурла, билдир,
Чаз шел атая.
хор
Билдир беневша, билдир,
Дагълара къушар, билдир,
Гьамамдин рекье, билдир,
Ччан таза рушар!
*Билдир беневша - шазан беневша.
*Къуру ккал - Ахцагьрин ккалун т1вар я.
Свидетельство о публикации №124082406594