Син небо над нами
Синє небо над нами,
Жовте поле без краю,
Серце вільне, як птах,
Україно - моя любов!
[Verse 2]
Із Днем незалежності!
Славимо ми героїв,
Кожен день новий крок,
Україна всім на віях.
[Chorus]
Україно, щирі вітання!
Нас не зламає жоден ведмідь!
Сила наша незламна
В душі і в серцях назавжди!
[Verse 3]
Незалежність в крові,
Ми йдемо вперед разом,
Красивий наш прапор -
Символ сили і любові.
[Verse 4]
Не боїмось перешкод,
В Щасті будуть наші діти,
Мир прийде до нас знов,
Україна понад усе!
[Chorus]
Україно, щирі вітання!
Нас не зламає жоден ведмідь!
Сила наша незламна!
В душі і в серцях назавжди!
Ми саме Україна!
Разом ми як сім'я,
I міць і сила єдина,
Вільна країна моя!
Все буде Україна!
Разом ми як сім'я,
Міць і сила єдина,
Вільна країна моя!
24.08.2024
Свидетельство о публикации №124082400423