Жамил. Балаяр

Гьар са диде-бубад мурад
Бахтлу хьун я балаяр.
К1анда даим хьана лап шад
Чпин рушар, рухваяр.

Балаяр я вилин эквер,
Диде-бубад дамах я.
Экуь хьурай къуй куь рекьер.
Пакад йикъан даях я.

Балайрини гьич рик1елай
Диде-буба алуд тавуй.
Ширин гафар гуз мецелай,
Чпин ашкъи агуд тавуй.


Рецензии